VIDEO: Gruđanka Anamaria Alpeza gostovala u emisiji Top magazin

U emisiji Top magazin Internet televizije prvi.tv gostovala je Anamaria Alpeza iz Gruda koja je nedavno izdala ljubavni roman “Ti si moj anđeo”. Knjiga govori o ljubavi sudbini mladog Španjolca koji se u Međugorju zaljubljuje u Mariju djevojku koja je imala težak život i koja ga potpuno mijenja…

Anamaria Alpeza je studentica treće godine Komunikologije na Univerzitetu Džemal Bijedić u Mostaru. Dolazi iz jednog malog mjesta pokraj Gruda, Ledinac, i trenutno zbog posla živi u Međugorju. Pisanjem se bavi još od osnovnoškolskih dana, kada je pisala za razne školske novine, a jedan od njih je svima nama dobro poznat Cvitak. Čak je osvojila i romobil koji joj je tada bio kao dobitak na lutriji.

Pogledajte video prilog:

5 komentara

 1. Show!!

  Like(3)Dislike(5)
 2. Bravo Anamaria…

  Like(8)Dislike(0)
 3. Ok. Cura se trudi. Za napisati roman treba stvarno truda, ali za pustiti ga na tržište treba i novca. Vi pišet o ovoj curi, ali nigdje ne vidim kritike. Je li to samo još jedan roman u nizu komercijalnih i jeftinih ljubića ili je to nešta posebno. Nažalost, u današnje vrijeme tiskaju se stvari koje imaju sponzora, a ne stvari koje najprije prođu kritike vrhunskih stručnjaka pa tek onda dobiju ocjenu vrijednosti.
  Ne kažem da je ovaj roman takav, jer ga još nisam čitao, ali želim da nije i da se ne izgubi u masi lošeg štiva.

  Curi svaka čast na trudu i nadam se da neće doživjet razočarenje jer knjiga u današnje vrijeme i naročito u našem kraju nije baš popularna, ali… neki ipak vole čitati dobro štivo.

  Like(4)Dislike(2)
 4. Mislim danas svak svašta piše. Neka joj neko uradi kritiku ali bez potplaćivanja neosvisni kritičar

  Like(1)Dislike(5)
 5. Svaka cast na trudu i na uspjehu!
  Malo ih danas moze reci da je procitalo bilo kakvu knjigu, a kamoli da su napisali nesto.
  Zelim srecu u daljnjem radu.

  Like(11)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.