VIDEO: KAMERE SNIMILE STRAŠAN SUDAR U SRBIJI Mrtav pijan prvo udario 14 automobila, a onda je luđački pohod prekinut silovitim sudarom

U sitnim noćnim satima munjevitom brzinom na pustoj ulici vozač automobila u Obrenovcu zabio je svoj automobil u jedan parkirani auto, a od siline udara se zatim na ulici nekoliko puta okrenuo oko svoje osi prije nego što se karamboliran zaustavio. Cijeli ovaj “akcijski” prizor snimila je nadzorna kamera postavljena iznad ulaza susjednog kafića.

Lokalni mediji javljaju da je vozač 22-godišnjak koji je u vrijeme nesreće vozio vidno alkoholiziran i navodno su mu policajci izmjerili 2,9 promila alkohola u krvi. Također, navodno je policiji poznato da je prije prometne nesreće ogrebao i udario čak 14 automobila u Obrenovcu.

Na videu se vidi i trenutak kada su iz kafića izašli gosti i konobarica nakon stravične buke koju je u 4,40 ujutro prouzročio ulični sudar.

Konobarica Marija Čučuković izjavila je da je scena na ulici bila kao u hororu. “Kad smo prišli vozaču, glava mu je bila krvava, ali je bio živ. Prvo što je pitao bilo je tko ga je udario”, izjavila je radnica lokala Marija Čučuković za TV Mag.

Pogledajte video

jutarnji.hr

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.