VIDEO: Na djevojačkoj prevarila zaručnika

Buduću mladu je snimila kamera kako se strastveno ljubi sa mladićem kojeg je tek upoznala nakon svoje djevojačke zabave.

Ema Alisia iz Meksika izašla je s prijateljicama kako bi proslavila svoju ”posljednju noć na slobodi”, piše B92.

Okupile su se u odmaralištu ”Playa del Carmen” i dok su se opijale kraj bazena Ema je snimljena kako ljubi stranca koji je drži oko struka i naginje unazad dok drugi navijaju.

Kao što pretpostavljate, nakon što je snimak završio na društvenim mrežama svadba je otkazana jer je malo trebalo da on stigne do njenog zaručnika Pabla Toresa Gandare i njegove obitelji.

7 komentara

 1. Koda su naše drukčije kad su kodkuće u ruci krunica kad su u Posušju u ruci John Walker a kad su u Mostaru bože sačuvaj nemogu od sramote pisat

  Like(24)Dislike(5)
 2. Jega piju bogti molim . Litru mene ko od sale .Ko ono financira ludi roditelji ili…..

  Like(4)Dislike(0)
 3. Doće dosebe moja ja bila gora deset puta.

  Like(3)Dislike(2)
 4. Zar je se prominila???

  Like(3)Dislike(0)
 5. Prominila dašta do 40e odala ljubovala skim je stigla u 45oj puno manje u 50oj to više nije ona žena a sad u 58moj digod je jami ali opet dođe kući drugi treći dan sad oće digod i skuvat nekad ode i u crkvu

  Like(9)Dislike(0)
 6. Volio bih vidjeti ko je iz BiH ista prodao na Amozon.com. Na takav način mogu prodavati brendirani dileri. Prestanite ložiti narod na ovakav način. To može biti dobar posao ali ni blizu kako se želi prikazati. To bi bilo isto kao da da na oglasu kupite golfa dvicu za 1000 Km i prodate ga na oglasu u dojelovima za 6000Km para ko u priči možes misliti!!!

  Like(0)Dislike(0)
 7. @Nnnn opet nisi uzeo tablete? 😛 😛

  @Anonimno a šta kažeš oće skuvat digod?Drž onda, ne puštaj! 😀 😛

  Like(2)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.