VIDEO: ‘Napuhao’ 1.36 pa policiji rekao: Ne dam vozačku, mene je vozačka koštala preko 7.000 KM

Policija se u svom poslu svakodnevno susreće sa raznim situacijama. Jedna od njih dogodila se u subotu navečer u Mostaru.

Policija je, kako se može vidjeti u prilogu emisije Slučajevi X televizije Hayat, zaustavila pijanog vozača koji je ‘napuhao’ 1.36 promila alkohola.

Kada mu je policija oduzela vozačku on im je rekao: ‘To je moje, dajte mi vozačku, ne idem dok mi ne date vozačku, mene je vozačka izašla preko sedam tisuća maraka’.

8 komentara

 1. Policija ne obavlja svoj posao ,trebali su ga privesti i ostavit u pritvoru do otrjeznjenja ,iz priloga se vidi da je oduzeta vozacka dozvola ali ne i vozilo ,sto da je nastavio s vozilom i napravio udes s smrtnom posljedicom a tko je onda krivac ,naravno kriv bi bio onaj sto ide na groblje ,avakav prilog je sramota nase policije

  Like(8)Dislike(0)
 2. Kako je mogao nastaviti voziti? Nije bit uzeti vozacku nego da se covjek otrijezni i naspava i sutra kuci,napisati kaznu od 2000 u slucaju da ponovi to iducu godinu dana i bolje bi pazio,i neka vozi.

  Like(4)Dislike(0)
 3. Policija mstarska radi posa profesionalno svaka im cast vozacku vamo auto parkiraj pa lolaj lolo

  Like(2)Dislike(1)
 4. Da je pravilno punijo iz dubine pluca ima bi 3 promila

  Like(1)Dislike(1)
 5. Bravo Ante, neka ti znas kako treba puhnit???

  Like(2)Dislike(0)
 6. Pa ljudi moji nije to balavac da ne moze vozit sa 1,36 . Covik je profi moze bolje pijan vozit nego pola ih triznih. Oni kao strucno obavljaju svoj posa. Stamota. Pola Mostaraca im vozi pijana i nadrogirana pa nikom nista drz ovog sa strane

  Like(1)Dislike(1)
 7. Sjatili se na čovika ko lesinari. Dobro je reka:”Za što sam se borio!” Nek oni zaustavljaju političare što doslovno divljaju cestom pod pratnjom. Ko zna šta su oni sve konzumirali…

  Like(0)Dislike(0)
 8. konstitutivni trokut

  Vozio Čova džip kroz Mostar i prošao kroz crveno. Zaustavio ga policajac i taman mislio oduzeti vozačku i napisati veliku kaznu, kad Čova otvori staklo. Kad ga je drot vidio, reče:
  -Lakše gospodine Dragane, može naići neka budala kroz zeleno pa vas udariti…

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.