Video: Ovako su se ubojice veselile nakon ubojstva Arnele Đogić

Nakon ubojstva 24-godišnje Arnele Đogić iz Olova, njene ubojice Avdija Selimović (26) i Muriz Brkić (26) otišli su u kavanu koja se nalazi nedaleko od Olova, kako bi proslavili svoj monstruozni čin, te sa sebe skinuli sumnju da imaju veze s nestankom djevojke

Dokaz tome je i video snimak, na kojem se vidi kako se monstrumi vesele, grle, pjevaju i ispijaju piće s osmijesima na licu.

Kavana u kojoj je nastao snimak nalazi se u mjestu Careva Ćuprija, a u subotu navečer, kada je ubijena nesretna djevojka, u ovom lokalu je organizirano lovačko večer, piše Faktor.

Na početku snimka,  Avdija sjedi za stolom u crnoj majici, dok Muriz pored njega pleše i pjeva s još dvojicom muškaraca. Avdija nije ništa manje veseliji, te sve vrijeme pije i nazdravlja bocom piva, ali ubrzo ustaje, a potom pleše i grli se s grupom.

 Arnelino ubojstvo bilo je pomno isplaniro i do najsitnijih detalja. U subotu navečer, nakon što su se čuli preko SMS poruka, Arnela je parkirala svoj automobil i ušla u Avdijin auto, te su se uputili prema Avdijinoj kući. U blizini kuće ih je čekao Muriz, koji odmah uletio u automobil te počeo daviti nesretnu djevojku, navodi Faktor..

Nakon što su shvatili da Arnela nije mrtva, Muriz je izvadio nož i s nekoliko uboda joj oduzeo život. Potom su se odvezli u Ćudanske Krševe, njeno tijelo izvukli iz automobila i odnijeli ga na vrh litice i bacili ga u rijeku, zajedno s nožem kojim su je ubili. Nalaz obdukcije je pokazao da je Arnela imala nekoliko uboda nožem po vratu, a uočeni su i lomovi ključne kosti i kralježnice koji su nastali prilikom bacanja tijela s litice.

2 komentara

  1. Staje ovo nemoze se dat komentar za grudsku poluciju KRIMINALCI SE BRATE PO ZAKONIMA NEKIM NITKO NIJE KRIV?E PA KRIVI STE JAVNA TAJNA JE TO SVE SE ZNA STA RADITE PICKA VAM MATERINA VLAST I POLICIJA MITO I KORUPCIJA POZDRAV….

    Like(2)Dislike(1)
  2. za ovaj čin koji su momci počinili ja ih nebi lično sudio ,,ovo je za smrtnu kaznu oko za oko zub za zub ,nema smisla curu na takav način ubit mislim to je sve prekršilo mjere,,ako je ljubavni trokut ima i tu rješenje svatko svojim putm ,a ne ovakvo da se završi

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.