VIDEO: Pogledajte snimku drugog dijela emisije „Lijepom našom“ u Grudama

U subotu je na prvom programu Hrvatske televizije prikazan drugi dio emisije „Lijepom našom“. U odličnoj atmosferi nastupili su: ŽKUD Hercegovac – Široki Brijeg, Klapa Signum – Čapljina, HKUD Sloga – Gorica, klapa Zvizdan – Posušje, Dukati – Široki Brijeg, Dream team babe i prijatelji – Ljubuški, Monija Jarak i Karlo Miličević, TS Šurmanci, Anđela Ljubić, Zorica Andrijašević Donna, Džentlmeni, klapa Ragusa – Dubrovnik, Lucija Zovko, HKUD Sv. Ivan Krstitelj – Ružići i HKUD Rodoč, klapa Rišpet, Željko Bebek, Duško Kuliš, Halid Bešlić, Stjepan Jeršek Štef, Mate Bulić i Ivana Marić.

Na livadi pod jasenom voda izvire, Meni trebaš ti, Sedam gora, sedam mora, Tiho, tiho teče Neretva, Jedna je Hrvatska, Oprosti mi što te volim, Lavanda, Sve poštivam, svoje uživam i mnogi drugi, neke su od skladbi koje ste mogli čuti u emisiji. Od redovitih rubrika tu su Živjeli i Tradicija koje su bili posvećeni Međugorju.

Grude Online donosi vam snimku i drugog dijela emisije „Lijepom našom“ u Grudama.

Podsjetimo, u četvrtak 23. veljače u Grudama je održano javno snimanje glazbeno-scenskog spektakla „Lijepom našom“. Nastupili su brojni KUD-ovi, pjevači, vokalne skupine, klape, a emisija je na najljepši mogući način široj javnosti i gledateljima predstavila tradiciju ovoga kraja, stare zanate, gastronomiju, povijest grudskog kraja, uz raskoš narodnih nošnji i običaja. U dvorani Bili Brig organizirani su brojni sportski, kulturno, zabavno-glazbeni događaji…, ali rijetki su oni koji su ispunili dvoranu do posljednjeg mjesta.

U subotu, 4. ožujka na HRT-u prikazana je snimka prvog dijela emisije koju možete pogledati u nastavku.

Portal Grude Online bio je medijski promotor emisije, a našu veliku fotogaleriju možete pogledati klikom na OVDJE.

grude-online.info

6 komentara

 1. Ali kakve veze ima Halid Bešlić sa hrvatskim narodom i našim Grudama?

  Like(6)Dislike(7)
 2. Emisija se zove mostovi kultura, a u skoro svakoj emisiji imas nekog “stranog” halid cesto pijeva na lijepom nasom. Meni je bilo drago vidjeti ga i cuti.

  Like(10)Dislike(4)
 3. Šta vam je majke ti koda niste vidjeli Dragana,kakve veze ima Dragan sa hrvatskim narodom.

  Like(9)Dislike(1)
 4. Svemu se može prigovarati i naći mana, ali objektivno- nema se mnogo toga zamjeriti. Lijepo!!!

  Like(12)Dislike(1)
 5. Bolji je bio prvi dio

  Like(2)Dislike(0)
 6. Ja ne znam sta komu Halid smeta, ipak je on iz BiH, kao sto smo i mi, htjeli vi to ili ne, ovo je BiH. A da znate, a znate, nego nećete sami sebi da priznate, koliko nas ne vole u Hrvatskoj, nebi ovo ni govorili. Pa dovoljno nam je doći u Imotski, popili bi nas u kapi vode. Jer u Hrvatskoj kažu, kakva Lijepa Nasa u BiH.. E da, takva je situacija. Po tom pitanju ni Klapa Rispet nema sta raditi na takvoj manifestaciji, kakve veze Dalmatinci imaju s nama? Dajte malo pozitive, ja mislim da odavno ljepša emisija nije snimljena.

  Like(15)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.