VIDEO: Posušanka pokupila simpatije žirija u “Supertalentu”

Završena je i četvrta epizoda najpopularnijeg talent showa u svijetu – ‘Supertalenta‘.

Posušje je sinoć imalo svoju predstavnicu u liku i dijelu sedmogodišnje Jelene Vranjković, koja je žiri, publiku i sve nas ispred malih ekrana oduševila svojim nastupom. Najsimpatičnija bila je Danijela koja ju je poslije završene točke jednostavno morala zagrliti.

‘Dakle, ti si najbolja cheerleadersica koju sam ja u životu vidjela’, rekla joj je poslije nastupa Danijela. Martina je Jeleni poručila da je veliko sunce! Dobila je četiri DA.

61212077-supertalent-jelena-vranjkovic

Talentirana Jelena je članica Hrvatskog plesnog kluba “Posušje”. Cheerleading Jelena trenira godinu dana te je kapetanica kadetske postave, a u 10. mjesecu u kampu cheerleadinga u BiH Jelena i njena ekipa su osvojili prvo mjesto.

Njen nastup i ples te pojava u dresu s posuškim grbom na srcu, kao i pjesma u pozadini – himna Hrvatskog športskog kluba “Posušje”, bila je najbolja moguća reklama i promocija Posušja na jednoj od najgledanijih televizijskih kuća u Hrvatskoj. Isto tako bilo je lijepo vidjeti publiku koja je bodrila Jelenu sa zastavicama općine Posušje u rukama.

Inače, Jelena je prva od dvije Posušanke koje će nastupiti u ovom showu.

POGLEDAJTE JELENIN NASTUP

Posušje.net/Foto: Dnevnik.hr/Screenshot

4 komentara

 1. Bravo, Jelena!!!!

  Like(2)Dislike(0)
 2. Bravo,volimo te jelena

  Like(1)Dislike(0)
 3. Krasna djevojcica od krasnih roditelja

  Like(0)Dislike(0)
 4. zlato nase ,ponos hercegovine,kamo srece da imamo jos vise ovakvih primjera

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.