VIDEO: Požar prijeti kućama u Širokom Brijegu

Vatrogasci iz Širokog Brijega se bore s požarom koji je izbio na Bošnjakovom brdu, oko 15.30h. Požar je još uvijek aktivan. Gori borova šuma i trava.

Vjetar otežava gašenje požara,  ugrožene su obiteljske kuće. Kako saznaje Jabuka.tv, na teren su izašli pripadnici Vatrogasnog društva Široki Brijeg, te tri pripadnika GSS-a.

Požar je na teškom terenu, a širokobriješki vatrogasci nadljuskim naporima pokušavaju lokalizirati, a u konačnici i ugasiti požar. Na terenu također pomažu pri gašenju požara mještani i policija. Vatra je prešla cestu Put za Gradac, te se širi dalje prema naseljenim mjestima.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

 1. Čuj vjetar.

  Like(1)Dislike(2)
 2. Vidi se sa snimke da puse jak vjetar po dimu jer dim ode pravo u zrak.

  Like(2)Dislike(4)
 3. Samo da jadnom dragancetu i lijancetu ne izgore kuce,odakle bi oni jadni napravli druge?!?

  Like(2)Dislike(5)
 4. Ima li iko ove piromane locirati, transferirati i ubaciti u vatru?

  Like(1)Dislike(1)
 5. Nas je dragi veliki voda jako pametan i svi bi se tribali ugledat unj ,a on to uvik rekne nemojte ljudi u mene se udogledavat ,ma sta to znacilo ,on je skrenija riku oko svojen kuce i opasa tako da nijedna vatra tude nemere ,a u sali on znade rec koliko je visoka sve je u ladu a da se i zapale donji katovi opet gori nemere do njega ,a kad on lipo to rekne kako je lipo nista ne imat ,a u pravo je jerbo koce to sve odrzavat ,evo Marica sto u njega cisti stan u Zagrebu meni veli ,ajme meni koliko ja tribam cistit ,padnem s nogu nedilju dana a nedaj boze da je moja i ona rece ,tako da je bolje da nema nista za gasit ajde jednom mora sama vatra stat kad nemadne vise sta izgorit ,-a i ovo su rici velikog vode

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.