VIDEO: Sinergija promovirala svoju prvu pjesmu ‘Nije moj dan’

Mostarska grupa ‘Sinergija’ promovirala je svoju prvu pjesmu ‘Nije moj dan’ u beogradskom klubu Element Lounge na Adi. Pjesma je inače dobitnik dvije nagrade s festivala u regiji.

“Super smo se osjećali na promociji pjesme… uzbuđeno, nervozno i sretno, sve u isto vrijeme”, kazao je u izjavi za Pogled.ba bubnjar Stjepan Raspudić.

“Dragi naši, napokon vam možemo predstaviti nešto na što smo ponosni od glave do pete, nešto u što smo uložili mnogo truda, energije, živaca, kilometara, ljubavi… Sve to da bi uradili nešto u čemu ćemo uživati svi zajedno”, kazali su iz Sinergije.

Veliki broj javnih osoba podržao je ovaj mladi bend, a Boban Rajović ih je pozdravio riječima.

“Vi imate hit. Ova vaša pjesma će biti poznatija od nekih koje sam ja snimio. Ako želite, možda biste ju mogli meni prepustiti”, rekao je šaljivo Boban.

Raspudić je također komentirao podršku mnogih prisutnih: “Podrška je uvijek dobrodošla, pogotovo od poznatih osoba i kolega glazbenika.”

Glavna uloga u spotu dodijeljena je fitness instruktorici Ana Mariji Žujović, koja je oduševljeno prihvatila poziv da se nađe u ulozi glumice.

“Jako mi se sviđa kako je sve ispalo. Možda uskoro i promijenim profesiju, pa se “bacim” na snimanje spotova, a možda me netko i angažira za seriju”, našalila se Ana.

2 komentara

  1. decki sve pohvale

    Like(0)Dislike(0)
  2. Bravo decki,samo naprijed…

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.