VIDEO| Službena vozila u BiH se koriste bez jasnih pravila

Još nema službenog objašnjenja zašto je supruga člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića, Sebija Izetbegović, vozilom Predsjedništva išla na službeni put u Tuzlu, kao direktorica Kliničkog centra.

Nema pojašnjenja ni iz Predsjedništva niti iz Kliničkog centra u Sarajevu. Kad je riječ o službenim vozilima, stanje je potpuno nesređeno.

Revizorska izvješća godinama upozoravaju da je to vrlo mutno područje, građani plaćaju a da se malo zna tko gdje i zašto vozi.

Više pogledajte u videu:

5 komentara

 1. Svi ovi sto imaju sluzbena auta koriste ih u privatne svrhe moj susjed cjelo ljeto ide na more sa sluzbenim autom na racun naroda.

  Like(1)Dislike(1)
 2. Stas ga kontrolirat. Nece valjda covik sad se zajebavat sa svojim autom kad ima ovo. Ko zna ima li u svom goriva kakve su gume kocnice i dr. Kad je registrirano jeli obavljen servis a u ovome sve odrađeno i bez brige samo nazove vozaca i ozezi po privatnim poslovima o narodnim troskovima

  Like(1)Dislike(0)
 3. A jesi ameriku otkrio,pa elektra,policija, posta,komunalno i ostale to se koristi ima bar 25 god i nikom nista!

  Like(1)Dislike(1)
 4. Voze,tankaju priko racuna,a onda iscupaju gorivo za svoje auto.al stas lopov do lopova.ispada ako ne krades moras bit puka sirotinja.kakva drzava takav i narod.

  Like(0)Dislike(0)
 5. Pa triba im jos sluzbeni auta to sve triba prodat nek ih stid pa neko ni kruva a kamoli posa a nekom i posa i auta i placeno ljetovanje jos ma luda kuca drzava a narod jadi

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.