VIDEO: Specijalci čuvaju red i smiruju birače u Mostaru; intevenirala i Hitna pomoć

Kao što smo već pisali, od ranih jutarnjih sati u ispred Osnovne škole ”Ilija Jakovljević” u Mostaru sve je veća i veća gužva, jer je to jedino mjesto u Hercegovini na kojemu je moguće glasovati u drugom krugu predsjedničkih izbora RH.

Iz cijele Hercegovine birači pristižu autobusima kako bi iskoristili svoje pravo i glasovali, međutim sve je veća nervoza među onima koji već satima čekaju u redovima.

Nezadovoljni birači u par navrata naguravali su se sa interventnom policijom koja je u poslijepodnevnim satima stigla na navedeno biračko mjesto kako bi se održao red.

Pripadnici MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije su trenutno ispred ove škole, te osiguravaju red u ovom području grada.

”Jednostavno nam ne žele dopustiti da glasujemo. Ali neće nas obeshrabrit, ja ću čekat ako treba do večeras”, rekao je za Bljesak.info jedan od birača, koji je zatim sa kolegama zapjevao ”Zovi, samo zovi…

Zbog višesatnog stajanja u redu nekima je i pozililo, pa je u nekoliko navrata intervenirala i Hitna pomoć. Pored policijskih snaga na terenu i ekipa medicinskih djelatnika.

U Mostar i dalje pristižu autobusi birača iz cijele Hercegovine, pa se u poslijepodnevnim satima očekuju još veće gužve.

bljesak.info

1 komentar

 1. Borba za komunizam ili demokraciju.
  Demokracija uvijek pobjedjuje.
  Borba za Boga ili djavla.
  Bog uvijek pobjedjuje.
  Satarimo komunizam I udbase.

  Like(3)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.