VIDEO: Stipe Filipović, jedan od četvorice najboljih svjetskih frizera

Pored toga što radi u svom salonu u rodnim Grudama, Stipe je i potpisnik mnogih frizura kojima se divite na poznatim damama, bilo na ulici, na nekom tjednu mode ili na fotografijama editorijala…

U emisiji Top magazin Internet televizije prvi.tv gostovao je jedan od najpoznatijih svjetskih frizera – Stipe Filipović.

 

4 komentara

 1. nemoze svatko ici na frizuru svjetskom frizeru,neka i malih frizera

  Like(1)Dislike(0)
 2. Stipe je intelegantan jednostavan gospodin uspjesam u svom poslu sto se i vidi u svijetu a tesko je u svom selu biti ” general”,..zna se ko kod nas pravi ” brend” ,kadrovici iz bivseg sistema,nekome sva vrata otvorena od djetinjstva a neko pravi sam svoj put..covjek je priznat u svijetu netreba se valjda lokalnim ljubomorcima dodvoravati da bi lijepo pricali o njemu..

  Like(5)Dislike(0)
 3. Zanimljivo zasto ne brisete uvredljive komentare ovdje a npr zatvarate komentiranje “grudjanin medju dionicarima vinarije citluk” znamo mi da ste vi sponzorirani portal pod kontrolom i da trebate afirmativno pisati o svojom sponzorima,ako neko stavi clanak koji daje drugi pogled na clanak,valjda je red da ga ne brisete nismo sjeverna koreja il???

  Like(4)Dislike(0)
 4. Bravo za Stipin uspjeh u svijetu i u visokom frizerstvu, ali mene jednako toliko fascinira njegov požrtvovan rad, svakodnevno u njegovom salonu…Godine teškog fizičkog rada, uz psihološki faktor koji je neizostavan u takvom poslu. Što drugo nego poželjeti mu puno sreće na svjetskim scenama, i zdravlja-da još puno godina izdrži jedan zakav kontinuirani napor!!!!

  Like(6)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.