Vijeće mladih općine Grude organizira besplatne radionice za osnovnoškolce

Ukoliko ste se našli u situaciji da iz različitih razloga nista uspjeli osigurati pozitivne ocjene iz svih predmeta i primorani ste na popravni ispit, Vijeće mladih općine Grude za vas organizira besplatne radionice.

Cilj radionica u organizaciji članova VMGr je pružanje pomoći oko stjecanja potrebnog znanja za predstojeći popravni ispit.

– Iako svjesni činjenice da većina osnovnoškolaca popravne ispite doživljava olako, odlučili smo ponuditi im pomoć pri učenju. Spomenute radionice ne vidimo kao nešto kratkoročno, budući da ih planiramo organizirati tijekom cijele iduće školske godine. Navedeno vidimo kao jedan od načina smanjenja broja djece koja imaju poteškoća s negativnim ocjenama na kraju godine. Također, u neko skorije vrijeme nastojat ćemo projektom obuhvatiti i naše srednjoškolce. Smatramo da će radionica biti od koristi koliko i za predstojeće popravne ispite, toliko i za nastavak školovanja, kazala je za Grude Online Josipa Zorić, predsjednica VMGr.

– Pozivamo naše drage osnovnoškolce da nam se jave najkasnije do 19. lipnja (petak). Molimo i roditelje da animiraju djecu budući da garantiramo uspješno učenje i ugodno druženje, poručili su iz VMGr.

Za prijave, ali i sve dodatne upite, možete se javiti na e-mail adresu vmgrude@gmail.com ili na Facebook stranicu. U prijavi je uz ime i prezime potrebno navesti i predmet iz kojega su vam potrebne instrukcije.

6 komentara

 1. Jel i za srednjoskolce?

  Like(0)Dislike(0)
 2. Ne mogu oni srednjoškolce kad su i sami propadali u srednjoj

  Like(1)Dislike(2)
 3. Braćo moja mila i ovi svašta izmišljaju. Neka pokazuju srednjoškolcima i pripremaju ih za prijemne ispite i državnu maturu za fakultet.
  U osnovnoj školi djeci mogu i roditelji pokazati matematiku, kap da je to mudro slovo, množenje i dijeljenje, površina i opseg.

  Like(0)Dislike(0)
 4. Mislim uvijek nešto izmišljate raditi što nije uopće potrebno.
  Najbolje uzmite ašove i vreće i čistite smeće okolo Gruda.

  Like(0)Dislike(0)
 5. @elem neka uzmu ašove i motike da čiste smeće?! Kakvu to svrhu ima? Za 15 dana će biti isto, jer Gruđani nemaju kulture…

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.