Vitina: Mladić bez vozačke prekoračio brzinu i pokazao srednji prst radaru

U utorak u 12.57 sati, stacionarni radar koji se nalazi uz magistralnu Cestu M6, u mjestu Vitina, snimio je motorno vozilo marke Hyundai bez registarskih oznaka, koje se kretalo brzinom od 77 km/h, na dijelu ceste na kome je brzina ograničena na 60 km/h.

Na snimci je vidljivo da je vozač motornog vozila pokazivao srednji prst prema radaru, što predstavlja prekršaj iz čl. 12. st. 1. tč. a. Zakona o javnom redu i miru Županije Zapadnohercegovačke, za koji je zapriječena novčana kazna u iznosu od 700,00 do 1.500,00 KM.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da je predmetnim, neregistriranim motornim vozilom, bez položenog vozačkog ispita upravljao M. P. (23) iz Vašarovića.
M. P. (23) je pozvan u službene prostorije PU Ljubuški gdje je danas nad njim izvršena prekršajna obrada, tijekom koje je priznao izvršenje opisanih prekršaja te je potpisao prekršajne naloge, prihvaćajući odgovornost.

Za počinjeni prekršaj protiv javnog reda i mira (omalovažavanje tijela vlasti ili njihovih službenih osoba, prilikom obavljanja ili u svezi obavljanja službe) M. P.-u je izrečena novčana kazna u iznosu od 700,00 KM, a za počinjene prometne prekršaje – upravljanje motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita, upravljanje neregistriranim motornim vozilom i prekoračenje dopuštene brzine, izrečena mu je jedinstvena novčana kazna u iznosu od 440,00 KM, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

3 komentara

  1. kretena u policiji nemogu virovat..

    Like(0)Dislike(0)
  2. pokazite mu ime on vam mater jebava

    Like(0)Dislike(0)
  3. Ovo ponašanje je nedopustivo. Ali nedopustive su i ovakvo visoke kazne. Ljudi se u BiH voze cestama građenim prije 40 ili više godina. Imamo vozila koja su izgravirana za veće brzine.

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.