Vjenceslav Leko izabran za predsjednika Komore Grada Mostara

U petak je održana redovna sjednica Upravnog odbora Gospodarske/Privredne komora Grada Mostara na kojoj je za novog predsjednika izabran Vjenceslav Leko, komercijalni direktor u poduzeću AX SOLING d.o.o.

Novi predsjednik Komore Grada Mostara naslijedit će Zlatka Papca, Lasta Travel d.o.o., koji je funkciju predsjednika ove udruge obnašao u proteklih godinu dana.

Novoizabrani predsjednik Leko jedan je od najaktivnijih članova Komore Grada Mostara u proteklom petogodišnjem razdoblju, a njegov doprinos posebno je vidljiv u oblasti nastojanja da se provede sveobuhvatna reforma obrazovanja. Kao član Upravnog odbora Komore Grada Mostara u protekle dvije godine, Leko je pokazao kontinuitet u svome djelovanju, što se odrazilo i na ulogu ove udruge poduzetnika kao nezaobilaznog čimbenika kada se govori o reformi obrazovanja u našoj regiji, a i čitavoj BiH.

Kao vrstan menadžer Leko je ostvario odlične rezultate sa kompanijom AX SOLING d.o.o., koja djeluje na širem području Hercegovine, a poduzetnički je uključen i u nekoliko drugih projekata.

leko-vinko

Prihvaćajući dužnost predsjednika Komore Grada Mostara za iduće mandatno razdoblje, Leko je Upravnom odboru predložio i novi način rada ovog koordinacijskog tijela udruge, pri čemu će mu ponajviše pomagati Anel Demić (Dema S d.o.o.) i Damir Vidačak (Hercegovinavino d.o.o), uz punu potporu svih drugih članova Upravnog odbora i cjelokupnog članstva Komore Grada Mostara, saznaje portal Bljesak.

bljesak.info

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.