Vlada donijela odluku: Vozila oduzeta u ZHŽ-u bit će uništena

Imovina koja je u proteklom razdoblju, odlukom nadležnih sudova u Zapadnohercegovačkoj županiji oduzeta, uskoro će biti uništena. Naime, Vlada Zapadnohercegovačke županije je na jednoj od svojih posljednjih sjednica donijela odluku o odobravanju uništenja trajno oduzete imovine. Pravomoćne presude Prema riječima ministrice pravosuđa i uprave Zapadnohercegovačke županije Anite Markić, u konkretnom slučaju riječ je o motornim vozilima koja su ranijih godina oduzeta u kaznenim postupcima, a za koja postoje pravomoćne presude nadležnih sudova s izrečenim mjerama uništenja.

“Budući da su se donošenjem Zakona o oduzimanju nezakonito stečene imovine kaznenim djelom stvorili uvjeti za imenovanje nadležnog tijela koje će postupati po istima, odnosno provesti postupak izvršenja pravomoćnih presuda, Vlada ZHŽ-a je u sklopu zakonske regulative donijela i predmetnu odluku kojom odobrava nadležnom Povjerenstvu za upravljanje oduzetom imovinom postupak izvršavanja naredbi iz pravomoćnih presuda”, navodi ministrica Markić.

11 komentara

 1. Pametna odluka. To je nasa vlada to je nase sudstvo. Umisto da je roba data na licitaciju i zaeadena po prilicna svota novca u proracun donesena odluka da se unisti. Sretno prilikom unistenja da se ko ne ozlijedi

  Like(4)Dislike(1)
 2. Mos misliti da ce se unistiti zna se.

  Like(4)Dislike(0)
 3. A budalaste vlade bogareti ili je neka muljaza u igri

  Like(1)Dislike(0)
 4. Muljaža prijatelju nego šta. Eno ih parkirani u Ljubuškom i ogoljeni do gole karoserije i sad im treba pokriće za krađu dijelova.

  Like(4)Dislike(0)
 5. Slazem se s grgom,ocerupani pa sad satari da unistis dokaze,neki su lipo zaradili na tom.

  Like(3)Dislike(0)
 6. Nije to droga da se unistava unistite one koji su ocerupali ta auta il je i pravlsude i policija saucesnik lopovluka.

  Like(1)Dislike(0)
 7. Nije to opijat da se unistava unistite one koji su ocerupali ta auta il je i pravlsude i policija saucesnik lopovluka.

  Like(0)Dislike(0)
 8. Tako je to je organizirana banda.to je ogromna vrjednost auta bila,sad dat u zeljezo.tako unistavaju oduzetu hranu drzeci je po skladistima dok joj prodje rok umisto da podile ljudima koji nemaju.ove vlasti samo znaju otimati narodu a kad triba dati tu su zakoni koje su oni napisali da sprjece davanje.

  Like(3)Dislike(0)
 9. Mazanje ociju.

  Like(2)Dislike(0)
 10. Jebo vam tito i hdz mater vašu i vas osobno u usta....

  ..gamad političarska u toj žutoj kući u širokom…sami kockari lopovi nevjernici neradnici i lešinari u kravatama..gore nego partizani i srbi prije jer imaju porijeklo i rodbinu u Hercegovini.

  Gorit će vam kuće obiteljske izdajničke !

  Like(1)Dislike(0)
 11. Di je moj mercedes auuuuu

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.