Vlada FBiH odlučila povećati izdvajanja za branitelje u FBiH

Vlada Federacije BiH je na današnjoj sjednici donijela izmjene odluka kojima se povećavaju iznosi za tekuće transfere u proračunu Federacije za 2017. Federalnom ministarstvu za pitanja branitelja i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata.  Tako je za 500.000 KM povećano izdvajanje za pomoć u zapošljavanju braniteljskih kategorija putem braniteljskih zadruga i sada iznosi 1.500.000 KM.

Za sufinanciranje troškova sprovoda pripadnika braniteljskih populacija bit će izdvojeno 550.000 KM, umjesto ranije predviđenih 400.000 KM, a sredstva za pomoć u liječenju branitelja su sa 1.500.000 KM povećana na 1.850.000 konvertibilnih maraka, priopćeno je iz Vlade FBiH.

7 komentara

 1. Opet će neko od tih para napravit sebi kuću,neko kupit novo auto itd,a većini branitelja će bit od šake do lakta,jer ovi u ministarstvu određuju na osnovu gradski priča kome triba a kome ne,zar se ikad pitalo u udruzi da se poboljša stanje pojedinca ili većine,uvjek pojedinci kao da su 2 ili trojica odbranila cilu Evropu,a ne ovo malo jada od države.

  Like(2)Dislike(2)
 2. u grudim je jako malo branitelja njih oko 15 maksimalno 20 jer samo oni dobijaju građevinski materijal, freze, zemljišta, kredite, poslovne prostore, stanove i sl.

  Like(2)Dislike(1)
 3. Šta dobivaju ZABORAVLJENI?

  Like(0)Dislike(0)
 4. Ko je vama kriv kad ste u Minkenu bili.

  Like(0)Dislike(0)
 5. aje neka mi neko pojasni koje branitelj jeli oni koji imaju sredjene mirovine ili koji su kupili troliste i odlicja i ostalo mi zaboravljeni nemamo nista i sad mi neko prica ko je branitelj ko nije sve jedno nista

  Like(0)Dislike(0)
 6. Molim da mi netko objasni sljedece :
  U FBiH imamo branitelje hrvate i branitelje bosnjake ! Tocno ?
  U Republici Srpskoj imamo branitelje srbe ! Tocno ?
  Od koga su se svi ovi branitelji BRANILI ?
  Samo jedan suvisli odgovor molim .

  Like(0)Dislike(1)
 7. Branili su tvoje dupe nazalost.

  Like(1)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.