Vlada odobrila prodaju službenih vozila MUP-a ŽZH

U utorak je u Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 65. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je na sjednici utvrdila Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o označavanju i evidenciji naseljenih mjesta, ulica, trgova i kućnih brojeva. Ovaj Prijedlog Zakona upućen je po skraćenom postupku u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Također, Vlada je donijela Uredbu o izmjenama i dopunama Uredbe o formiranju Županijskog stožera civilne zaštite.

Na sjednici je donesena Odluka o davanju suglasnosti na Izvješće o izvršenju Financijskog plana Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke za 2016. godinu; Odluka o Planu i Programu održavanja i zaštite, rekonstrukcije, izgradnje i obnove cesta u 2017. godini; Odluka o Programu utroška sredstava „Tekući prijenosi za šport“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu; Odluka o Programu utroška sredstava „Tekući prijenosi za programe kulture“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu; zatim Odluka o utvrđivanju kriterija za raspoređivanje sredstava Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu „Tekući prijenosi za političke stranke“ te Odluka o odobravanju prodaje službenih motornih vozila Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke putem javnog nadmetanja.

Vlada je donijela Rješenje o izmjeni i dopuni Rješenja o imenovanju Povjerenstva za izradu prijedloga „Strategije borbe protiv korupcije u Županiji Zapadnohercegovačkoj“; Rješenje o razrješenju vršitelja dužnosti direktora poduzeća AGROPROM d. d. Ljubuški kojim je navedene dužnosti razriješen Ivan Herceg iz Ljubuškog, kao i Rješenje o imenovanju vršitelja dužnosti direktora poduzeća AGROPROM d. d. Ljubuški kojim se na navedenu dužnost imenuje Dalibor Grgić iz Ljubuškog.

Prihvaćena su izvješća o radu za 2016. godinu i planovi i programi rada za 2017. godinu Ministarstva financija, Ministarstva gospodarstva, Ministarstva pravosuđa i uprave, Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa, Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi, Ministarstva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša te Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke, objavljeno je na službenoj stranici Vlade ŽZH.

3 komentara

  1. Je li utvrđena cijena grožđa za ovu godinu?

    Like(2)Dislike(0)
  2. Check the actual recent work done by these manufactures. Look at some of web sites that are manufactured by these firms so that you get the know-how about the quality of work you will benefit from getting with him.

    Like(0)Dislike(0)
  3. Pa treba ih prodat koliko se privatno vozaju a dosta ih svoje zato nije registrivalo kao slucajno. Nece ni u penziju kad im je bolje ovako.

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.