Vlada ŽZH: 1. ožujak neradni dan

Vlada Županije Zapadnohercegovačke, na 32. redovitoj sjednici održanoj u četvrtak u Širokom Brijegu, usvojila je Izvješće o utrošku sredstava Tekuće zalihe Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2015. godinu, za razdoblje siječanj – prosinac 2015. godine, te ga uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 1338/1 k. o. Turčinovići, Široki Brijeg.

Također, donijela je Odluku o raspisivanju i provedbi Javnog oglasa za izbor i imenovanje člana Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje i reosiguranje Federacije Bosne i Hercegovine iz Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke o isplati sredstava za sufinanciranje servisiranja 2 MR sustava u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar – Magnet Harmony 1T i Magnet Scyra 3T.

Vlada ŽZH donijela je Odluku o proglašenju 1. ožujka 2016. godine (utorak) neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj, stoji na službenim stranicama Vlade.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.