VLADA ŽZH: Izmijenjen naputak za ostvarivanje poticaja u poljoprivredi

Vlada Zapadnohercegovačke županije je na svojoj ovotjednoj sjednici održanoj u Širokom Brijegu donijela odluku o utrošku sredstava “Tekući prijenosi za programe kulture” utvrđenih proračunom Zapadnohercegovačke županije za 2016. godinu, odluku o utrošku sredstava “Tekući prijenosi za šport” utvrđenih proračunom Zapadnohercegovačke županije za 2016. godinu. Također, Vlada je na ovoj sjednici donijela odluku o davanju suglasnosti na naputak o izmjenama i dopunama naputka za ostvarivanje prava na novčane potpore u poljoprivredi. Uz navedene, doneseno je i više odluka o zakupu zemljišta.

“Vlada je usvojila odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj: 1382/1 k. o. Dobrkovići, Široki Brijeg, odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj: 922/1 k. o. Glavica, Posušje, odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj: 765/1 k. o. Dobrkovići, Široki Brijeg, odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj: 93/1 k. o. Radišići Gornji, Ljubuški”, navodi se u priopćenju Vlade Zapadnohercegovačke županije.

Na istoj sjednici ministri u Vladi ZH županije usvojili su odluku o raspodjeli sredstava utvrđenih proračunom Zapadnohercegovačke županije za 2016. godinu za “Tekuće prijenose za političke stranke” za razdoblje srpanj – rujan 2016. godine, kao i odluku o uništenju trajno oduzete imovine.

VL

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.