Vlada ŽZH usvojila izvješće o radu za 2016. te program rada za 2017. godinu

U srijedu je u Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 68. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je na sjednici usvojila Izvješće o radu Vlade Županije Zapadnohercegovačke za 2016. godinu i Program rada Vlade Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu.

Također, Vlada je primila k znanju Izvješće o radu Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj za 2016. godinu te Program rada Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj za 2017. godinu.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj za 2017. godinu; Odluku o izdvajanju sredstava jedinicama lokalne samouprave s pozicije ”Tekući prijenosi za objekte vodnog gospodarstva” utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu.

Još je donijela Odluku o izmjenama Odluke o pristupanju izradi Plana i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o odobravanju prodaje službenih motornih vozila Uprave za inspekcijske poslove Županije Zapadnohercegovačke putem javnog nadmetanja, kao i Odluku o donošenju Programa zapošljavanja i sufinanciranja vježbenika kao i postupak izbora i prijema vježbenika u županijskim tijelima uprave, županijskim upravnim organizacijama i drugim službama i tijelima Županije Zapadnohercegovačke.

1 komentar

  1. Izvjestaj je sljedeci
    Kralismo u 2016 god
    Krascemo i u 2017 god
    Hvala nasi glasaci

    Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.