Vlasnik zlatarnice sada nudi 20.000 KM nagrade

Još se ne zna epilog velike pljačke unatrag deset dana u međugorskoj zlatarnici “Matej”, u blizini kružnog toka, gdje su tijekom noći ukradena dva sefa u kojima se nalazio, kako je prijavljeno, nakit vrijedan čak pola milijuna maraka.

Vlasnik Mladen Ćorić jučer je odlučio povećati iznos novčane nagrade koju je ranije nudio za korisne informacije koje će dovesti do hvatanja lopova. Tako je udvostručio iznos te sada nudi 20.000 maraka za korisne informacije. S druge strane, iz policije kažu kako imaju korisne indicije te će o tome naknadno izvijestiti.

Kradljivci su prethodno u mostarskom naselju Ortiješ ukrali golfa jednog graničnog policajca pa se odvezli do zlatarnice čija su ulazna vrata obili čekićem i pajserom.

Naime, u prošlu nedjelju, oko 3.15 sati, snimljeni su iz susjedne trgovine kako unose plijen u vozilo. Prema onome što se dalo vidjeti na snimci te sigurnosne kamere, jedan od provalnika, koji je visok oko 1,90 m, hodao je šepajući. Zanimljivo je što se kradljivci nisu potrudili pokupiti ostali nakit i pronaći novac iz ove zlatarnice bez ikakve sigurnosne zvučne i videozaštite. •

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.