Vrline koje krase savršenu ljubavnicu

Ne trebate znati 52 poze u seksu da biste bili odlični u krevetu. Potrebne su vam neke suptilnije vještine koje možda već i posjedujete. Evo vrlina koje krase savršenu ljubavnicu.

Bez osuđivanja

Bilo da je riječ o partnerovim preferencijama ili vašim vlastitim željama, otvorenost prema različitim žudnjama i onome što pali i vas i partnera je važna stavka. Ne osuđujte, možda otkrijete neke zanimljivosti koje vas pale, a da tog niste bili svjesni.

Inventivnost je poželjna

Netko vidi fotelju, a netko idealno mjesto za doggie style. Netko vidi grudnjak, a netko alat za vezivanje. Poželjna je kreativnost i novi načini kojima ćete začiniti seksualni život.

Česta razmišljanja o seksu

Ne mislimo samo na trenutak kad se prepuštate strasti. Seks ima snažnu mentalnu komponentu. Obratite pažnju na ono što vas uzbuđuje tijekom dana, obratite pažnju na vaše senzualne misli. Obratite pažnju na trenutke u kojima se osjećate seksi. Libido i mozak su povezani. Također, obratite pažnju i na to što se događa u vašem mozgu tijekom orgazma.

Tuđe potrebe ispred vlastitih (ponekad)

Nitko ne tvrdi da tako treba biti stalno, ali ponekad je dobro staviti partnerove potrebe ispred vlastitih kad je seks u pitanju. Seksi je ako se ponekad usredotočite na partnera i njegov užitak samo zbog njegovog zadovoljstva. Iznenadite ga ujutro nakon buđenja. Ponašajte se prema partneru kako biste htjeli i da se on ponaša prema vama.

Isprobavanje novih stvari

Nemoguće je biti dobar u krevetu ako stalno radite jedno te isto, ono što znate i ništa drugo. Ako partner želi seks u troje, a vas to ne privlači, sasvim je opravdano odbiti, ali kad je riječ o nekim novim trikovima, savjetima i tehnikama – zašto ne biste isprobali?

Masturbiranje je užitak

Žena koja se samozadovoljava zna što joj odgovara i u skladu je sa svojim tijelom. To ženu čini boljom u seksu. Masturbirajte i kad ste u vezi, mnogi muškarci uživaju gledati partnericu dok se samozadovoljava.

Spontanost je poželjna

Jedna od stvari koje muškarce najviše pali su iznenađenja i spontanost. Nema muškarca kojeg neće oduševiti buđenje uz oralni seks.

Fizička kondicija

Za što bolji seks potrebna je što bolja kondicija. O dobrobitima tjelovježbe ne treba puno govoriti. Svi znamo kako to pozitivno utječe na zdravlje i na izgled. A i seks će biti bolji.

Zabava na vlastiti račun

Žene koje su odlične u krevetu vide zabavu i humor u bilo kojoj situaciji. Seks bi trebao biti zabavan. Čudni zvukovi, nemoguće poze i neuspjeli pokušaji seksa u tuš kabini – to ne treba doživljavati kao nešto strašno. Našalite se na vlastiti račun i nastavite.

Magazin.hr | womenshealthmag.com

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.