Vučić i Čović: Budućnost je u razvoju i to nije šuplja priča

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović i premijer Srbije Aleksandar Vučić najavili su ponedjeljak u Mostaru kako će predano raditi na očuvanju gospodarskih i političkih odnosa dviju zemalja.

Čović je čestitao Vučiću na pobjedi na izborima za predsjednika Srbije, kazavši kako mu je velika čast da je Vučić dan nakon izbora došao u Mostar, gdje će u utorak nazočiti otvaranju Međunarodnog sajma gospodarstva.

”Razgovarali smo o mnoštvu tema koje opterećuju cijelo naše područje, a primarno Bosnu i Hercegovinu te sam upoznao gosta sa zastojima koje imamo, ali i našom željom da idemo europskim putem i pokušamo stabilizirati odnose”, kazao je Čović.

Izrazio je uvjerenje kako će ovakvi susreti dati doprinos smirivanju stanja u regiji, jer će se više pričati o gospodarskim temama i integracijskim procesima koje zajednički zagovaraju obje zemlje.

Vučić je istaknuo kako će na mostarskom Sajmu ove godine biti više kompanija iz Srbije nego do sada, dodavši kako je ekonomska suradnja od iznimnog značaja za cijelu regiju.

”Dogovorili smo da našu suradnju na svim poljima unapređujemo jer uspjeh naše suradnje znači bolju budućnost za sve naše narode, Srbe, Hrvate, Bođnjake; Ni načiju štetu i to je od velikog značaja. Neće nam biti lako, ali vjerujem da svi razumijemo što nam je posao. Bolje i da svakog dana razgovaramo i pregovaramo nego da nam se bilo kakvo zlo dogodi”, poručio je Vučić.

Dodao je i da je Sajam jedinstvena prilika da se svi političari sastanu i porazgovaraju na jednom mjestu.

Srbijanski premijer dodao je kako je krajnje vrijeme da se svi okrenemo budućnosti.

”Smatram da je budućnost u razvoju i to nije ‘šuplja priča’, nego je to jedina moguća priča. Svaki je čisti ludak koji misli drugačije i zato želim vjerovati da svi normalni ljudi hoće normalan život i normalnu budućnost. Zato sam spreman uložiti ogromnu energiju da bi smo to i napravili”, zaključio je Vučić.

bljesak.info

5 komentara

 1. Kakvi prijatelji bre.
  Samo njima nedostaje slobodno

  Like(0)Dislike(0)
 2. Kurva izdajnička komunistička..

  Čoviću bre budalo..Samo se ti rukuj sa kriminalcima četnicima..isti si ko i oni…I onako nismo ništa drugo očekivali od tebe marvo jebena od kad ćirilicom se potpisuješ.. Stići će te prava ruka..Samo se ti rukuj !

  Like(3)Dislike(0)
 3. Sta kaze mali putin

  Like(0)Dislike(0)
 4. Dva brata se sastala…

  Like(0)Dislike(0)
 5. Ovi rade na projektu,sto brze raseljavanje radno sposobnog naroda.Evo cak su se i udruzili oko suplih prica! Mene bi bilo stid kroz selo proci a ne javno nastupati!

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.