Za klavirom nasred Blidinjskoga jezera! (FOTO) 

U prošlu nedjelju, 19. ožujka, bili smo svjedoci nesvakidašnjega događaja na Blidinjskom jezeru.

Netaknuta priroda Parka prirode Blidinje budi posebna nadahnuća mnogim zanesenjacima ove prirodne ljepote u kojoj uživaju planinari, sportaši, avanturisti, glazbenici i ini koji pohode ovo mjesto, piše portal omolje.com.

Mnogi znanstvenici, putopisci, botaničari i drugi istraživači svakodnevno pohode ovaj prostor kako bi snimili dokumentarne filmove ili istraživali floru i faunu. Ima i onih koje ovo mjesto nadahnjuje da skladaju, pišu dobru knjigu, snime glazbeni spot ili pak uprizore kakvo glazbeno djelo.

Ako je Johann Strauss – mlađi, mogao napisati planetarni valcer „Na lijepom plavom Dunavu“, inspiriran ljepotom pokreta, nije nam znano što je inspiriralo jednoga pijanistu da usred Blidinjskog jezera izvede neko glazbeno djelo ili možda sklada „Na valovitom Blidinjskom jezeru“.

Iako se zbog bure nije moglo čuti što glazbenik svira, izazvao je veliku znatiželju. Mnogi su zastajali i promatrali ga kako se ljulja u ritmu nota zapljuskivan valovima mutne jezerske vode.

Nadamo se da su slušatelji s gumenoga čamca snimali njegov glazbeni uradak i da će se isti pojaviti na društvenim mrežama i tv ekranima kako bi i mi mogli uživati u glazbi koja se dogodila na valovima Blidinjskog jezera, između Čvrsnice i Vrana.

Bože Radoš/omilje.com/

13 komentara

 1. U nas kažu.
  Besposlen pop jariće krsti…

  Like(2)Dislike(1)
 2. Bože moj dobro ti se ljudi igraju sa životom…..onda kad se nešto desi pitaju se “zašto meni,zašto ja”…. evo zašto,zato što se igrate sa svojim životom….

  Like(2)Dislike(7)
 3. Pravi novinar bi ostao do kraja, sačekao dok ovaj dođe do kopna pa uzeo izjavu iz prve ruke. Ali jebi ga, tebi se žurilo na puru u hajdučke vrleti…

  Like(10)Dislike(1)
 4. Za grude
  Ma sta ce mu se dogodit, jedino se moze prehladit to mu je najveci rizik.

  Like(6)Dislike(2)
 5. za haaaaaahhh…. pa budalo može mu se svašta dogodit ako propadne dole kao da se jednom to desilo pa se praviš pametan,..

  Like(1)Dislike(2)
 6. Posralo vas blidinje

  Like(0)Dislike(1)
 7. capt. Jean-Luc Picard

  More ga morski pas uvatit

  Like(5)Dislike(0)
 8. Da dubina vode na nekim mjestima doseze dubinu pazite sad necete vjerovati ali nevjerojatnih 30 cm

  Like(2)Dislike(0)
 9. Ovo je Amar Gile koji snima pjesmu a ovaj camac nisu slusatelji nego njegovi pomocnici koji su mu pomogli da izvede ovo sve i snimi spot…Znaci siguran je ??

  Like(2)Dislike(0)
 10. Uvjek če biti budala i rata.

  Like(0)Dislike(0)
 11. Za mk
  Kao prvo ja nisam budala kao drugo on ne svira na ledu ,nego na plitkom djelu jezera.

  Like(1)Dislike(0)
 12. Gile snima spot na Blidinju??? Vidio sam snimak na Facebooku da snima spot s klavirom na jezeru, ali nije mi bilo ni na kraj pameti da je Blidinje u pitanju ?

  Like(0)Dislike(0)
 13. https://www.youtube.com/watch?v=0zUBDp18Qgs&feature=youtu.be evo isječka u najavi onog što se zbivalo.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.