Započela nova akademska godina u Mostaru (FOTO)

Svečano obilježavanje početka nove akademske godine na Sveučilištu u Mostaru upriličeno je u ponedjeljak 3.listopada u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Dekan na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostar, prof. dr. sc. Mario Vasilj, pozdravio je još jednu generaciju upisnika i poručio kako studenti ne dolaze na fakultet kako bi informirali profesore, nego kako bi transformirali sebe.

”Nije smisao fakulteta u odgovaranju na ispitna pitanja, ono je tek preduvjet vašega rasta u znanju i sposobnostima. Ono je samo pokazatelj vaše osobne izgradnje, nadgradnje i uzdignuća duha koje se ostvaruje i kroz mogućnost da se odgovori na pitanja (da se informira profesore o vašim dosegnutim i potrebnim znanstvenim informacijama). No, to ne bi trebalo biti dovoljno, niti svrha vašega školovanja. Smisao koji se ostvaruje trebao bi biti u vašem unutarnjem osjećaju rasta i duhovnog napretka”, poručio je Vasilj u svom govoru studentima.

U sklopu svečanosti, nazočnima se obratila i Rektorica Sveučilišta u Mostaru Ljerka Ostijić.

pocetaknoveakdgodmo pocetaknoveakdgodmo1 pocetaknoveakdgodmo2 pocetaknoveakdgodmo3 pocetaknoveakdgodmo4 pocetaknoveakdgodmo5 pocetaknoveakdgodmo6 pocetaknoveakdgodmo7 pocetaknoveakdgodmo8

bljesak.info

3 komentara

  1. Sretno nek vas Bog cuve ,a sve ostalonek vam dragi Bog da po vasim zaslugama.

    Like(1)Dislike(0)
  2. Bog dragi nek ih sve blagoslovi

    Like(1)Dislike(0)
  3. Nek im je Bog na pomoci!

    Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.