Zbog biciklističke utrke u nedjelju usporen promet u ŽZH

U nedjelju 17. svibnja, u organizaciji Biciklističkog kluba ‘Mostar’, održat će se međunarodna biciklistička utrka ‘Hercegovina Classic 2015’, a dio rute ove utrke prolazi i kroz Županiju Zapadnohercegovačku.

Start utrke je na području Mostara (na vrhu Žovnice), u 12:30 sati, a utrka će se, u onom dijelu koji prolazi kroz Županiju Zapadnohercegovačku, kretati slijedećom rutom:
– magistralnom cestom M-6.1 Dobrič – Široki Brijeg – Posušje,
– regionalnom cestom R-420 Posušje – Grude,
– magistralnom cestom M-6 Grude – Ljubuški – Studenci.

Procjena je da će se kolona kretati prosječnom brzinom od približno 40 km/h tako da se dolazak kolone na područje Županije Zapadnohercegovačke očekuje oko 12:40 sati.

Tijekom kretanja kroz Županiju Zapadnohercegovačku policijski službenici i redari osiguravat će biciklističku kolonu, i za to vrijeme promet će se odvijati usporeno. Mole se vozači da planiraju svoja putovanja tako da, ako je to moguće, u navedenom vremenu ne prometuju navedenim dionicama navedenih cesta, navodi se u priopćenju Uprave policije MUP-a ŽZH.

5 komentara

 1. Biciklijade
  Roštiljade
  Nogometni turniri
  Bikijade
  Glamurozne maturalne zabave
  Partiji svaki vikend
  Pijana omladina po ulicama (danas ulicama gruda)

  IMA LI BOGATIJE NACIJE NA SVIJETU?

  Like(5)Dislike(2)
 2. dajne sser…mora uvik bit idiot da pametkuje nesto,a kad se nista ne desava onda kontra prica.

  Like(2)Dislike(0)
 3. istina boli,sve same gluposti

  Like(0)Dislike(0)
 4. Zbog ovog mi nije zao ako je bloiran promet, al kad blokiraju zbog nekakvih izmisljenih kriznih puteva i sl. pizdarija, e to je stvarno dno dna. U Hercegovinu jos civilizacija nije dosla, kada dodje nece vise biti vjernika kao i u svim razvijenim drzavama. Do tada smo rang Irana i Filipina.

  Like(0)Dislike(1)
 5. @zzz – šta li tebe plisko još drži u Hercegovini. Nisu ti ćaćina i Titina vrimena da se nemere dobit putovnica. Nemoj se ti sinko patiti ovde, ajde malo u civilizaciju i uživaj. Uživaj i radi šta god oćeš i moreš u ovom kratkom životu i onda u prah, jer ničeg drugog nema. Neš ti plisko tako lako dočekati da ovde ne bude vjernika, gore je ovo od Irana i Filipina A i što bi čekao u ovoj zatucanoj vukojebini, pobjedi taj strah i odi uživaj prođe ti vrime. Dogodine čak i u Grudin najavljuju Put križa i blokadu prometa, a ko će to izdurat. Biži plisko u slobodu dok ti je vrime, možda tako i nas zatucane oslobodiš svojim odlaskom. Dobro nami dobro tebi a i civilizirani svijet jedva čeka nekog takog umnog i sposobnog, još ako si lip mogu te dobro i izhebat jer ti očito toga fali u ovoj zaostaloj Hercegovini (ođe još muškin draže žemske). Ili ko Mesija zavrni rukave i obraćaj neuke. Moj dobri plisko, he, he!

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.