Zbog fotografija neprimjerene masaže suspendirana tri djelatnika UNO

Tri službenika Uprave za neizravno oporezivanje bit će suspendirana s radnog mjesta, zbog neprimjerenog i nedoličnog ponašanja na random mjestu i nanošenja štete ugledu UNO, a povodom objavljenih fotografija neprimjerenog sadržaja.

Suspenzija sa radnog mjesta se izriče zbog teže povrede radne dužnosti i trajat će do okončanja disciplinskog postupka.

Osim tri prethodno spomenuta službenika, disciplinski postupci bit će pokrenuti i protiv ostalih zaposlenih koji su imali saznanja o neprimjerenom i nedoličnom ponašnju u Upravi, ali tu informaciju nisu proslijedili nadležnoj organizacionoj jedinici ili izravno Uredu direktora

Ove mjere, rezultat su utvrđenog činjeničnog stanja i izjšanjenja datih od strane svih onih koji su sudjelovali bili upoznati sa spornim događajem, a koje je proveo Odsjek za unutarnju kontrolu u UNO, priopćeno je iz ove institucije.

Podsjećamo, da je Faktor objavio fotografiju polugole zaposlenice Uprave za neizravno oporezivanje koju usred radnog vremena masira radni kolega.

Fotografije su napravili zaposlenici UNO BiH u Banja Luci tijekom radnog vremena krajem prošlog tjedna. Neki od njih ispričali su da ovo čak nije prvi put da zatiču ovakve scene.

”Ovo što se događa je vrhunac bahatosti i besramnosti, koji ne dolikuju bilo kojem radnom mjestu, a posebno ne jednoj instituciji na državnoj razini. Ovdje ima puno vrijednih i poštenih ljudi, a zbog ovakvih osoba, cijela institucija dobiva negativan imidž. To što se događa je skandalozno”, ispričala je za Faktor sugovornica koja nije željela da joj otkriju identitet.

”Goli skandal” potresao je i pravosuđe kada je u medijima završila fotografija gole sutkinje kako se sunča na uredskom stolu.

7 komentara

 1. Ima li iz Gruda nesto svjeze???

  Like(1)Dislike(0)
 2. Dakaki. Suspendirati dok traje postupak a poslje vratiti na posao kao da nista bilo nije.

  Like(1)Dislike(0)
 3. Dat cu svima pa sta ce mi biti..
  Necu u njoj kupus kiseliti..

  Like(1)Dislike(1)
 4. Bravo Marina..

  Like(1)Dislike(1)
 5. Hajde Grudani dajte nesto???

  Like(0)Dislike(0)
 6. Kome to masaza nebi dobro dosla. Čuli ljudima otkaz zbog masaze. Pa dajte ljudi

  Like(0)Dislike(0)
 7. za anonimno ostavi kontakt telefon

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.