Zlata Zubac: Završnica Kupa bit će interesantna jer su je izborile kvalitetne ekipe

HŽRK Grude-Autoherc je korak od obrane titule prvakinja Bosne i Hercegovine u rukometu, a ekipa koju s klupe predvodi Zlata Zubac, favorit je i na završnici Kupa BiH.

U izjavi za naš portal, Zubac je rekla da je klub od samog početak sezone želio ponoviti prošlogodišnji rezultat i da jako raduje činjenica da je ekipa pokazala jedan kontinuitet i kvalitet kroz dosadašnji dio sezone.

“Prije samog početka sezone željeli smo ponoviti prošlogodišnje uspjehe u prvom redu ponovno osvojiti prvenstvo BiH. Evo danas smo na korak od osvajanja nove titule što čini veliko zadovoljstvo za sve nas. Zadovoljstvo je još veće jer smo pokazali kontinuitet i kvalitet kroz dosadašnje prvenstvo iako mnoge utakmice nismo igrali kompletni. Utakmice koje su ispred nas igrat ćemo s istom voljom i željom kao i do sada i pokušati ostati neporaženi”, rekla je Zlata Zubac za SCport.ba.

Gruđanke u završnicu Kupa ulaze kao velike favoritknje, a Zlata Zubac ističe kako će završnica biti interesantna jer su je izborile kvalitetne ekipe.

“Plasman u završnicu Kupa bio je očekivan. Sama završnica biti će interesantna jer su je izborile kvalitetne ekipe. Tko će biti uspješniji ovisi o mnogim faktorima zbog specifičnosti igranja Kupa. Svim ekipama želim puno sreće. Mi ćemo sve dati od sebe da obranimo titulu i da se za samu završnicu pripremimo što bolje”, bile su riječi trenera HŽRK Grude-Autoherc.

Na kraju razgovora sa Zlatom Zubac, dotakli smo se i daljnjih ambicija kluba, odnosno mogućeg europskog iskoraka.

“Po pitanju daljnjih ambicija kluba, one su uvijek bile korak iznad prethodne i klub u tom pravcu radi, pa će pokušati to napraviti i na europskoj sceni, iako tu puno ovisimo i o faktoru sreće”, završila je Zubac.

1 komentar

  1. f

    Like(0)Dislike(2)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.