Zlatni sponzor Mostar Summer Festa HT Eronet daruje vrijedne nagrade

Bogati program i sadržaji Mostar Summer Festa predstavljeni su danas na konferenciji za medije koja je održana u Mostaru.

Zlatni sponzor festivala je HT Eronet, čija pre-paid usluga !hej u suradnji sa Samsungom daje priliku posjetiteljima da okušaju sreću.

Naime,  tijekom samog festivala, svi posjetitelji će na ulazu dobiti kupone koje mogu popuniti i donijeti u !hej zonu koja će biti vidno obilježena unutar festivalskog prostora. Obje večeri bit će izvučeni najsretniji posjetitelji koji će dobiti izvrsne Samsung Galaxy A3 mobilne uređaje, a  uz to i dva !hej start paketa sa aktiviranom !hej Savršenom tarifom.

!hej Savršena tarifa pruža savršenu kombinacija minuta, poruka i mobilnog interneta za komunikaciju prema svim mrežama.

Omogućuje jednake cijene razgovora, bez obzira u kojoj mreži se nalazi pozvani broj. Korisnici ove tarife ostvaruju najpovoljniju jedinstvenu cijena poziva prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH od 0,21 KM po minuti (s PDV-om), i to bez naknade za uspostavu poziva. Osim ove pogodnosti, mogu se aktivirati i dodatni bonus paketi besplatnih minuta, poruka i megabajta.

Korisnici tarife !hej Savršena koji nadoplate račun bonom od 10 KM, dobivaju bonus od 80 besplatnih minuta prema svim mobilnim mrežama u BiH, 150 besplatnih SMS poruka unutar BiH i 200 MB podatkovnog prometa unutar mreže, dok korisnici koji nadoplate račun bonom od 20 KM dobivaju bonus od 200 besplatnih minuta prema svim mobilnim mrežama u BiH, 300 besplatnih SMS poruka unutar BiH i 500 MB podatkovnog prometa unutar mreže.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.