Županijske igre osnovnih i srednjih škola u Grudama

Općina Grude domaćin je 18. Županijskih sportskih igara učenika osnovnih i srednjih škola Županije Zapadnohercegovačke koje će se održati u subotu 25. travnja 2015. godine. Službeno otvaranje igara započet će u 8,30 sati u športskoj dvorani Bili Brig u Grudama, a nakon otvaranja uslijedit će natjecateljski dio.

Na ovim Županijskim igrama sudjelovat će oko 1200 učenika, a natjecat će se u raznim sportovima kao što su nogomet, košarka, rukomet, odbojka, stolni tenis, šah… Kao i proteklih godina, zbog razvijene atletske infrastrukture, atletska natjecanja održat će se u Ljubuškom dan prije.

Mali nogomet, u kojem će samo učenici igrati, bit će se na vanjskom igralištu Srednje škole A. B. Šimića Grude. U dvorani Osnovne škole Ruđera Boškovića Grude, kao i u prostorijama škole, za učenike i učenice igrat će se odbojka, stolni tenis i šah. Košarka učenika i učenica igrat će se u gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig, dok će u dvorani Srednje škole biti rukomet.

Svečano proglašenje pobjednika i zatvaranje Županijskih igara bit će u gradskoj sportskoj dvorani nakon završetka natjecanja između škola.

Raspored, odnosno satnicu, odigravanja sportova objavit ćemo naknadno!

Veliki broj mladih učenika taj dan doći će u Grude. Ovo neće biti samo test za školu, nego i za cijele Grude, koje će, nadamo se, lijepo i srdačno dočekati više od 1000 učenika i njihovih profesora.

grude-online.info

2 komentara

  1. grudani nemaju sanse u stolnom protiv sirokog brijega, toliko su jadni da neznam ko im je odobrio da se kod njih uopce igraju zupaniske.

    Like(2)Dislike(4)
  2. slažem se, nemaju šanse protiv širokog u stolnom

    Like(0)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.