Županijske sportske igre Mladeži HDZ BiH ŽZH

 U organizaciji Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH jučer su u Posušju na sportskom centru u Rastovači održane Županijske sportske igre Mladeži. Preko sto članova Mladeži iz Posušja, Gruda, Ljubuškoga i Širokog Brijega natjecalo se u nekoliko disciplina.

Iako je rezultat manje važan možemo istaknuti da je ekipa Mladeži iz Ljubuškog odnijela pobjedu u tenisu, stolnom tenisu, boćanju. Posušaci su najbolji bili u nogometu, a Širokobriježani u povlačenju konopa, basketu i ženskoj odbojci na pijesku.

Članicama i članovima Mladeži pridružili su se visoki dužnosnici HDZ BiH  iz zakonodavne i izvršne vlasti sa svih razina.

Nakon dodjele priznanja predsjednik ŽO Mladeži HDZ BiH ŽZH Stjepan Marić istaknuo je na važnost i učvršćivanje  zajedništva i zahvalio svima koji su sudjelovali u ovoj aktivnosti Mladeži.

22 komentara

 1. Kruha i igara!

  Like(7)Dislike(1)
 2. Mlade partizanke.

  Like(6)Dislike(1)
 3. Siti smo mi vasih igara.

  Like(4)Dislike(1)
 4. Jel bila disciplina kako do zaposlenja preko Hdz-a?

  Like(9)Dislike(1)
 5. Zbog vas i vaših šefova ostala omladina napušta rodnu grudu i odlazi u potragu za boljim životom. Pored vas nema niko šansi za zaposliti se i pristojno živiti.

  Like(4)Dislike(2)
 6. Nisu prikazali slike glavne discipline : uvlačenje nadređenom u š..pak za manje od jednog mandata.
  Možda zato sto je ovde konkurencija žestoka pa se oduljilo natjecanje…

  Like(10)Dislike(1)
 7. Evo sad imamo i fotografije nekih od buducih lesinara.

  Like(4)Dislike(1)
 8. Nadareni Mate V. danas glavni omladinac a u mračna vremena za HDZ on bio Lijanovića igrač i glavni za Brdo gdje je skupio hrpu baba i didova jadnih za glasove, danas jedan od glavnih omladinaca i posvuduša u Grudama. Nažalost, HDZ-u više vrijede takvi hinjavci i prevrtljivci nego lojalni članovi i relativno neiskvarena mladež.

  Like(5)Dislike(2)
 9. U one bi se ženske članove valjalo uklopiti

  Like(0)Dislike(2)
 10. Jada i komedije

  Like(2)Dislike(1)
 11. Osmijeh jugend….veliki vodja ce sigurno poglefati vase fotke….vjerovatno su im tate ili neki Zapovjednici ili rvi naravno lazni….pa sad i djecu upucuju….

  Like(2)Dislike(1)
 12. A sta ces,oni nisu ni svjesni da bi im ljepse bilo da objave fotku kako grle magarca,il kako cetkaju wc skoljku nakon sto su je uneredili.ja bih se stidio sam na ovim slikama.a sto se tice hdz kao stranke oni kupe razno smece,lijanovo,devedesetkino,sdp-ovo,isto ko u pocetku iz saveza komunista,udbe,ozne i slicno.

  Like(2)Dislike(1)
 13. Roditeljski odgoj.ulizice.katolici.sramotno.nedaj boze puno ovaki jer ce samo oni ostati

  Like(3)Dislike(0)
 14. Na sta ste spali da grude predstavljaju sestre ilicic i mate (lijanovic) vrdoljak… mora da su na frisko zaposleni u drzavne jasle pa moraju

  Like(2)Dislike(0)
 15. Treba imati debeo obraz ili ga neimati nikako pa se ovako uslikati i narodu pokazivati. Gadite se poštenim ljudima bagro gotovanska.

  Like(3)Dislike(0)
 16. Osobmo,kao ljude vise cjenim prostitutke koje prodaju svoje tijelo od ovih sto su prodali i tjelo i dusu hdz-(slobodno citaj djavlu).

  Like(1)Dislike(1)
 17. Tako je Che bravo, orginalan je predhodni komentar.

  Like(0)Dislike(0)
 18. Zapamtio sam komuniste znamo kakvi su bili ali ovi su puno gori. Samo sebi grabe i nikad im dosta dok se narodu ne smrkne prid očima pa ovu bandu rašćera. Doće i to brzo ovo je da bog sačuva.

  Like(0)Dislike(0)
 19. Dragi moj ispaceni puce!
  AVANTI POPOLO BANDIERA ROSSA.
  SLUSAJTE I UZIVAJTE!!!

  Like(0)Dislike(0)
 20. Dragi moj ispaceni puce!
  AVANTI POPOLO BANDIERA ROSSA.
  SLUSAJTE I UZIVAJTE!!!

  Like(0)Dislike(0)
 21. Stoka lesinarska,nista vise.

  Like(0)Dislike(0)
 22. Sto li je to hrvatstvo,domoljuublje i znanje.to ti je sve sto nedostaje najjacoj stranci u hrvata.hdz-u

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.