ŽZH: Od ponedjeljka policija će nadzirati promet sustavom za nadzor prometnica

MUP ŽZH priopćenjem je obavijestio građane da će od 10. srpnja 2017. godine nadzirati promet putem sustava za nadzor prometnica koji prvenstveno ima za cilj smanjenje broja neregistriranih vozila u prometu.

”Ovim putem želimo informirati građane da Uprava policije Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke sa danom 10. srpnjom 2017. godine počinje nadzirati promet na prometnicama u ŽZH putem sustava za nadzor prometnica koji prvenstveno ima za cilj smanjenje broja neregistriranih vozila u prometu, ali isti će se koristiti i za otkrivanje i dokumentiranje i ostalih prometnih prekršaja te kaznenih djela.

Za prekršaje koji budu zabilježeni ovim sustavom vlasnici vozila kojim je počinjen prekršaj će dobiti na kućnu adresu obavijest o učinjenom prekršaju sa zahtjevom da se izjasne tko je u navedeno vrijeme upravljao vozilom koje je u njihovom vlasništvu a kojim je počinjen prekršaj”, navode iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

5 komentara

 1. Pocinje Big brother!pazite gdje pisate.

  Like(6)Dislike(0)
 2. Opet po sirotinji

  Like(1)Dislike(1)
 3. Kad ja kazem podrska pljackasima vi se bunite. Oni su se makar potrudili da uzmu pare i njih je bilo stra pod maskama kad su pljackali. A ovi iz hladovine pljackaju klima u uredu i klima u golfu 7. Moze li se s Cmiljem platit kazna bando lopovska???

  Like(4)Dislike(0)
 4. Dobro kažes ti iznad to vise nije policija nego pljačkaska banda.govna! A u srid bila dana im pljačkaju postu u vitini.,koda njih briga hvatat lopove neg udri po postenu čoviku koji ne može prodat smilje i nema odakle registrirat auto.đubrad!

  Like(4)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.