ŽZH: Rezultati javnog natječaja za projekte iz kulture, Grudama opet ništa

Rang lista korisnika sredstava nakon provedenog Javnog poziva za programe-projekte kulture za 2015. godinu

Nakon provedenog Javnog poziva za predlaganje programa-projekata iz kulture Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke, objavljuje sljedeću rang listu:

lista 1.jpg

lista 2.jpg lista 3.jpg lista 4.jpg

mozks-zzh.com

8 komentara

 1. A štaš navo reć moj plisko – ništa ništa! Ovo je ko izbor Čačića za selektora, neko doista pokušava probiti sve granice razuma, logike, tolerancije, ljuckosti. I vako je slično u svemu: u kadroviranju (vidi samo pešest briški direktora u županiskim institucijama u Grudama, u financijan, u športu, u policiji… ma u svemu. Ma stani više, grebi malo svoju nanu, Pa di je ta naša ministrica, di je HDZ, načelnik ili ko još – kud ovo vodi, šta ovo znači i doklen ovako plisko? Ja bi pita Čovića pismeno ili usmeno jeli to njemu normalno. Samo nek kaže jeli normalno – a unda bi zna štabi. Bi dogami plisko, bi!

  Like(1)Dislike(0)
 2. Pa ne vidim ad su puno i aplicirali. Čuja KADULJA. Jel ta udruga još postoji.
  Po broju prijava Ljubuški je najgore prošao, a Posušje najbolje.
  Što ćete. Uvjek je tako i u svemu. Ne dobiju uvjek oni kojima treba, već oni
  koji znaju kod koga tražiti.

  Like(0)Dislike(0)
 3. Čuj.briški direktori!Ko zna možda je tom briškom direktoru mater iz sovića.pa je napola “naš”.Daj okanite se toga,neka bude direktor sposoban i karakter,je bitno odakle je,.Nećemo se ponašati ko indijanska plemena..

  Like(0)Dislike(0)
 4. Tako se bori za svoje grude.. samo naprid

  Like(0)Dislike(0)
 5. Već poznata dugoročna poznata priča. Evo jaši nas visoki predstavnik i majoniziraju nas muslimani na višim razinama. Na županiskoj razini brižani i ljubušaci odmjeravaju snage i sve puca po najslabijem. Posušaci nekako izmudruju i izvuku maksimum minimuma, dok gruđani uvjek, u ovim političkim marifetlucima, izvuku deblji kraj. Na kraju će se zavaditi mjesne zajednice, pa zaseoci, pa susjedi. i gdje je kraj ili gdje je rješenje? Odgovor je, ako ovako nastavi, nigdje kraja. Rješenje je poštenje. Lako je reć “poštenje”, ali da ga ima kod naših susjeda (širokobrižana i ljubušaka) ovo se ne bi događalo. Kad već nema poštenog rješenja postoji i ono “gonite se u p. m.” i prestajemo sa glumom prijateljstva i nećeš me više vatati na emocije domoljublja. Odjebi..te đubrdi!!!!

  Like(1)Dislike(0)
 6. moj Grga,budi realan i priznaj,volim i ja Grude ali čuj:
  -bilo koja osoba iz Gruda na nekoj značajnijoj funkciji biva medijski linčovana i popljuvana ,od koga, od svojih Gruđana pretežito.
  -političari iz napr,Širokog su puno bolji,jači,od grudskih političara.
  -Grude da nema Kave(koji hvala Bogu zaposli puno ljudi) bile bi jedno veće selo.
  -i nažalost u čemu Grude prednjače u odnosu na druge općine ,znaš po čemu -po komunjarama (iako se često presvlače u druge košulje,odaju ih njihova djela).

  Like(0)Dislike(0)
 7. Vodi kafu kuci

  Like(0)Dislike(0)
 8. Nije kafa nego KAVA

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.