ŽZH: U pet prometnih nesreća pet ozlijeđenih

U protekla tri dana na području Županije Zapadnohercegovačke dogodilo se pet prometnih nesreća te je evidentirano po jedno kazneno djelo te narušavanje javnog reda i mira.

Kako se navodi u biltenu ”Halo 122” na službenoj stranici MUP-a ŽZH, od pet spomenutih prometnih nesreća, četiri su bile s manjom materijalnom štetom te jedna s većom, a ukupno je tjelesne ozljede zadobilo pet osoba.

Iz policije navode da su poduzeli operativno-taktičke mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja kaznenog djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta ne navodeći o čemu se točno radi te u kojem mjestu. Također, naveli su da su protiv počinitelja narušavanja javnog reda i mira poduzeli zakonom propisane mjere.

5 komentara

 1. Dobro je da su pohvatali ove kokosare PodKrstinom!!

  Like(7)Dislike(0)
 2. Koje kokosare!?

  Like(0)Dislike(0)
 3. Iz ovoga se vidi da radarski sustav donosi lose rezultate pa pored postojecih radarskoh sustava bih policija planira instalirati i sljedece Sa-17 BUK2 ,9K38 ,vERBa ,NASAM s ,S-300v svi ovi sistavi pored standardnih imaju infra crveno i lasersko navodenje i cjena na inostranom trzistu je oko 2milijarde dolara ,bih te novce namjerava pronaci jednim djelom u kaznama a jednim povoljnim zaduzivanjem kod Mmf banke uz moto Da nam Renata ne bude sama

  Like(1)Dislike(0)
 4. Šta je – ne pale astronomske kazne. Opet nezgode i stradanja…
  E moja policijo i politiko. Zakoni su bili dobri samo ih vi niste provodili, a nećete ni ove nove.

  Like(0)Dislike(0)
 5. Matu,Matu i Tomu hahahaha

  Like(3)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.