FOTO/VIDEO: Završio malonogometni turnir “Sovićko lito 2015.”

Sinoć je na školskom igralištu u Sovićima završio malonogometni turnir u sklopu sportsko – zabavne manifestacije „Sovićko lito 2015.“. Na turniru su sudjelovale ekipe veterana, seniora i dječjeg uzrasta.

Finalna večer turnira započela je utakmicom veterana za treće mjesto između Joks i SRC Volley. Ekipa SRC Volley pobijedila je rezultatom 3:0, a u strijelce su se upisali Miro Bošnjak, Davor Boban i Verner Čuljak Sano. Nakon ove utakmice uslijedila je dodjela nagrada za dječji uzrast.

Utakmica za treće mjesto u konkurenciji seniora između Violeta Grude i Binvest Posušje nije se odigrala zbog nedolaska ekipe Violeta. Utakmici je registrirana rezultatom 0:5 u korist ekipe Binvest Posušje.

U finalnoj utakmici veterana svoje snage odmjerile su ekipe Dobrkovići i Mala sportska škola. Utakmica je završila rezultatom 1:1, a nakon toga uslijedili su udarci s bijele točke. Strijelac za ekipu Dobrkoviće Mario Ivanković, dok je pogodak za Malu sportsku školu postigao Nikola Šimić. Boljim izvođenjem šesteraca pobijedila je ekipa Mala sportska škola rezultatom 4:3.

Finalna utakmica seniora odigrana je između ekipa Restoran Gurman/Tmax i Mala sportska škola. Rezultatom 8:1 prvo mjesto osvojila je ekipa Mala sportska škola. Strijelci za MSŠ bili su Marin Jonjić (4), Ivan Lasić (2), te Andrija Puljiz i Petar Kljenak po jedan pogodak. Strijelac za Restoran Gurman/Tmax bio je Bože Vukoja.

Prvoplasirana ekipa osvojila je 2000 KM + pehar, drugoplasirana ekipa 700 KM + pehar, a trećeplasirana ekipa 300 KM + pehar. Veterani su nagrađeni večerom i pićem.

Nakon proglašenja pobjednika zabava je trajala do kasnih večernjih sati.