Imotski: Pokušaj teške krađe na benzinskoj postaji, osumnjičeni uhićen

U četvrtak nešto iza 22 sata pokušaj pljačke stare benzinske postaje u Bleiburškoj ulici u Imotskom.

– U četvrtak oko 22,20 naši djelatnici PGP Imotski zaprimili su dojavu o pokušaju pljačke benzinske postaje u Imotskom u Bleiburškoj ulici. Odmah potom nekoliko naših patrolnih jedinica došlo je na mjesto događaja,kao i na odgovarajuća mjesta u samom gradu. Nepunih sat i pol vremena poslije u prostorije PGP Imotski dovedena je muška osoba (21.g.) za koju se sumnjalo u počinjeno djelo.

Nakon krim obrade ustanovljena je osnovna sumnja da je upravo ta osoba pokušala opljačkati benzinsku postaju.

Naši djelatnici izvršili su očevid i ustanovili da su razbijena staklena vrata na ulazu u prodajni prostor benzinske postaje. Provalnik se nakon razbijanja stakla na vratima udaljio i nije uspio ništa otuđiti iz prostora benzinske postaje.

Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava teške krađe u pokušaju. Ovom prilikom želim istaknuti izuzetnu brzu i učinkovitu reakciju naših djelatnika koji su i onako zauzeti u ovoj situaciji oko COVIDA – 19 po cijeloj Imotskoj krajini, na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela,riječi su glasnogovornice Lolić, kazala je za Radioi Imotski glasnogovornica Policijske uprave Splitsko – dalmatinske Antonela Lolić.