Održan 1. Sportski susret Frame Hercrgovina na Humcu

U subotu, 1. lipnja 2019. godine pod geslom “Da radost vaša bude potpuna! (Iv 15, 11) održan je 1. sportski susret Frame Hercrgovina na Humcu.

Te subote u jutarnjim satima humački brežuljak počeo je odzvanjati smijehom i pjesmom hercegovačkih framaša. Program smo započeli svetom Misom koju je slavio područni duhovni asistent, fra Marin Karačić, a svojim pjevanjem uzveličao zbor Frame Humac. Nakon mise napravili smo zajedničku fotografiju i krenuli na ručak, pite koje su pripremile vrijedne župljanke.

U 12 sati smo se spustili do Gradske dvorane u Ljubuškom gdje nas je pozdravio fra Marin, uputio par riječi pozdrava, a i upozorenja, na fair-play igru i zajedničko podupiranje svakog bratstva. Utakmice su uistinu bile napete, a sljedeće Frame pokazale su se najuspješnijim;

Od muške ekipe:

1. mjesto: Frama Humac

2. mjesto: Frama Tomislavgrad

3. mjesto: Frama Čerin;

Od ženske:

1. mjesto: Frama Humac

2. mjesto: Frama Kongora

3. mjesto: Frama Čitluk.

Cjelodnevni program završili smo koncertom duhovne glazbe koji su animirali hercegovački framaši, te potom na klanjanju pred Presvetim smo zahvalili Gospodinu za protekli dan.

Ovim putem želimo zahvaliti svim onima koji su doprinijeli realizaciji ovog projekta, našim donatorima, humačkim framašima na nesebičnom volontiranju i svim framašima iz Hercegovine bez kojih ovo ništa ne bi bilo moguće!

Frama Hercegovina